NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

Grøn Kemi - Hvordan kan man være ansvarlig omkring kemi og hudpleje?

Kemi er en vigtig del af vores liv, og mange mennesker vælger at undgå kemi, når det kommer til hudpleje og skønhedsprodukter. Vi vil i dette blogindlæg dykke dybere ned i detaljerne omkring hvad kemi er og hvordan naturlig hudpleje stadig er kemi - blot god kemi. Vi vil undersøge betydningen af ordet grøn kemi og dele vores tanker om de sundhedsmæssige fordele, som er forbundet med naturlig hudpleje i form af god kemi. Vi håber med dette indlæg at give et klart billede af, hvordan man kan være ansvarlig omkring kemi og hudpleje.

Kemi og hudpleje?
Kemi er et fagområde, der handler om, hvordan stoffer reagerer på hinanden og hvordan deres egenskaber ændres. Det er en videnskab, der kræver et grundlæggende kendskab til de grundlæggende principper om kemi og de forskellige stoffer, der involverer. Kemi spiller en afgørende rolle i alle vores liv, da det er fødevarer, medicin, kosmetik, rengøringsmidler og en lang række andre produkter alle er kemiske afledte. Derfor er både naturlige og økologiske hudplejeprodukter består af kemiske stoffer. Disse ingredienser har gennemgået en række processer, der ændrer råvarens egenskaber og gør dem mere brugbare og stabile. 

Hvad er Grøn Kemi?
Grøn kemi er en del af moderne kemi, der har til formål at reducere miljøpåvirkningen fra kemikalier. Her fokuseres der på at udvikle produkter og processer, der er bæredygtige og mindre skadelige for miljøet. Grøn kemi handler om at forebygge miljøskader og opnå miljømæssige fordele. Ved at anvende grøn kemi i hudpleje og skønhedsprodukter vælger vi en fælles vej, med et mere ansvarligt valg, så vi fælles kan tage ansvar og reducere vores miljømæssige påvirkning.

Naturlig hudpleje stadig Kemi
Mange tror, at naturlige hudplejeprodukter ikke indeholder kemi, men dette er faktisk ikke tilfældet. Alle stoffer, der bruges i skønhedsprodukter, er stadig kemiske stoffer, selvom de er af naturlig oprindelse. Alt er kemi, også økologisk ingredienser. Naturlige ingredienser har stadig kemiske egenskaber og skal behandles og blandes rigtigt for at opnå de ønskede resultater. Grøn kemi og god kemi baseret på naturlig ingredienser er et fantastisk værktøj til at skabe miljøvenlige hudplejeprodukter. 

Hvordan vælger man mellem kemiske og naturlige hudplejeprodukter?
Når man skal vælge mellem kemiske og naturlige hudplejeprodukter, skal man undersøge ingredienserne for at sikre, at de er sikre og miljøvenlige. Det kan være en god ide at læse etiketterne for at se, hvad der er i produktet, og være opmærksom på skadelige ingredienser. etc. 

Hvad gør Skøn Skincare for at undgå skadelig kemi?
For at sikre os det bedste vælger vi vores råvarer og ingredienser ud fra, om de er godkendte af med enten Ecocert, USDA eller Nature. På den måde kan vi sikre, at det er god kemi hele vejen fra marken og frem til dit toiletbord. Alle vores produkter udspringer fra naturlige olier og ingredienser.

KURV

Din kurv er tom