NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

Hvad er uren hud?

Uren hud opstår ganske enkelt ved, at der produceres for meget talg, som sætter sig i porerne og derefter bliver til en hudorm. De er sorte og de sidder ofte ved næsen, kinder og pande. Hvis der går betændelse i så har du en bums. Når huden er affedtet kan betændelsen nemmere sprede sig og i nogen tilfælde gå dybere i follikerne så det ender med at blive til en øm og smertefuld bums. Derfor arbejder Nourishing serien med at styrke hudens egen mikrobiome med dokumenterede ingredienser, så huden derved bliver stærkere og bedre rustet.

 Hvad skyldes uren hud?
For at komme problemet til livs så skal vi lige have på plads, hvad uren hud egentlig er og hvad det kan skyldes. Hovedårsagen til uren hud er hormoner og vil derfor også i perioder være uundgåeligt. Det gælder selvfølgelig i puberteten, omkring menstraurtion og overgangsalderen, genetikken, makeup eller et hudplejeprodukt som virker tilstoppende på huden. Det kan også optræde uden grund, mad osv. Så hvis man er hårdt plaget gælder det om at få kortlagt, hvad det er årsagen. Men, en ting som du kan starte med er at rense din hud på den rigtige måde.  

 Da en bums opstår ved at hudens pore bliver tilstoppet af talg. Her har du det der hedder en hudorm.  Hvis der så kommer bakterier heri vil denne kombination udvikle sig til regulær betændelse og blive til en bums. Derfor kan det ikke siges nok, at det er vigtigt du både renser morgen og aften på den rigtige måde, hvor hudens egen barrierer ikke fjernes. Det er vigtigt for at huden ikke bliver sårbar ikke modstandsdygtig nok. Derfor har vi designet vores produkter ud fra en gennemgående tanke om, at hudens egen flora skal styrkes også når du renser. Begge vores renseprodukter, Nourshing Face Cleanser Oil og Gentle Face Cleanser Mask vil rense uden at forstyrre. Huden bliver ren, beholder sin barrierer imens dens botaniske ekstrakt virker balancerende og styrkende på hudens mikrobiom.

 Vi anbefaler, at du bruger Ghassoul som du rører op til en lermaske et par gange om ugen. 

 

 

KURV

Din kurv er tom