NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

Hvad er præbiotisk hudpleje?

Hos os finder du flere præbiotiske hudplejeprodukter. Det gør du af en særlig grund.

For det handler om ny viden omkring hudens egen sundhed og barrierer. Hudens bakterier skal stimuleres og næres så huden derved kommer i balance og bliver sund.

Hudens lag:
Men først skal vi have detaljerne på plads. Din hud består af tre lag. Overhuden, læderhuden og underhuden. Dette er din membran som foruden at temperaturregulere beskytter huden mod alle udefrakommende påvirkninger. På denne barrier finder du hudens bakterier. Hudens mikrobiome består af bakterier, svampe og virus. Ja, det lyder måske ikke så lækkert, men din huds sundhed afhænger af en afbalanceret og sund bakterieflora.

Afbalancerende hudpleje:
Derfor er tanken med præbiotiske hudpleje, at produkterne ikke skal forstyrre hudens bakterier, men i stedet nære og stimulerer disse. Det vi normalt forbinder med traditionel hudpleje handler det ofte om rense alt hudfedt, så huden efterfølgende fremstår tør, stram og stribbet for fugt. Dette kan være med produkter, som indeholder sæbeaktiver, sprit eller forskellige syere. Herfra kan man så bygge op med forskellige former for fugt. Men en sådan behandling set med præbiotisk hudpleje øjne blot forstyrre ved, at alle bakterierne fjernes. Tanken med vores hudpleje er at styrke hudens flora.

Tanken bag vores produktudvikling:
Når vi designer produkter arbejder vi ud fra flere niveauer. Her har vi selvfølgelig fokus på vitaminer, antioxidanter og potente aktiver. Men den gennemgående filosofi er, at vores produkter ikke skal forstyrre hudens egen mikrobiome. Dette er uanset om det er et renseprodukt eller plejeprodukt. Så når du renser huden i et Skøn renseprodukt rengøres huden uden at den stribbes for fugt og derved mister sin barrierer. Huden bliver ren, men lige lidt renset og næret. For grundtanken er at fremme, beskytte og genopbygge. For en tynd og sårbar hud er mere eksponeret over for en hurtigere degenerering. Derfor starter en sund Anti Age pleje med en balanceret flora. For uanset alder afhænger din huds sundhed af en afbalanceret mikrobiome, som i sidste ende giver den fineste og smukkeste hud.  

KURV

Din kurv er tom