NOMINERET ÅRETS DANSKE
PRODUKT & CARE AND PROTECT DANISH BEAUTY AWARDS 2024

Find din hudtype

Det er en god idé både at kende din hud og dens behov. Er din hud tør, eller mangler du smidighed osv. Vi har her under inddelt i kategorier så du nemmere kan finde de produkter, der passer til din hud og dens behov.

Sart hud:
Hvis du har sart og sensitiv hud skal du være ekstra opmærksom på dit valg af hudplejeprodukter da huden hurtig vil reagere på parfume eller kradse kemikalier.

Kendetegn: Ekstra fin hudstruktur. Ofte rødme og synlige blodkar som ligger tæt på hudens overflade. Huden er ofte meget tør og kan have tendens til kløe og irritation. 

Produkter vi kan anbefale til dig: Repair Microbiome Day, Repair Microbiome Night, Baobab Face Oil, Silky Smooth Face Oil.

Tør og dehydreret hud
En forringet barrier som enten er tynd eller svækket af midlertidige påvirkninger giver en tør og ru hud. Her skal huden både have fugtoptimerende pleje, men også hjælp til at holde på sin fugt og barrier.

 Kendetegn: Tynd, ru hud uden synlige pore.  En tør hud vil ofte kunne opleve kløe eller svie ved nogen produkter.

Produkter vi kan anbefale til digr: Repair Microbiome Day, Repair Microbiome Night, Gentle Face Cleanser Mask, Restoring Face Serum Oil, Silky Smooth Serum, Baobab Face Oil. 

Moden hud:
En moden hud kan som hudtype være en af de ovenstående kategorier. Men vil med alderen uanset hudtype langsomt miste sin barrier og derved blive tør. Særlig fra overgangsalderen bliver hudens fugtniveau udfordret og kan til tider nærmest fremstå helt tynd og pergamentagtigt. Her kræver den en ekstra omsorgsfuld pleje for at imødegå den aftagende barrerer som arbejde med effektufde antiage ingredienser som øger hudens vitalitet og fugtniveau. Læs vores Journal indlæg om ”Anti Age”. 

Produkter vi kan anbefale til dig: Repair Microbiome Day, Repair Microbiome Night, Gentle Face Cleanser Mask, Restoring Face Serum Oil, Silky Smooth Serum, Burit Face Oil og Baobab Face Oil.

Olieret hud:
Hvis du har olieret hud hører du måske til en af dem, som har prøvet et utal af produkter uden sønderlig effekt. For plejen af en olieret hud er virkelig noget, der deler vandene når det kommer til de professionelles råd og vejledning. Skal huden peeles med syre, eller måske dybderenses med effektive sæber, eller skal den have ro? Her arbejder vi ud fra en tanke omkring hudens mikrobiome skal have ro. Alt vores erfaring viser, at hvis huden mikrobiome næres i stedet for at stresses den med skrappe produkter mindskes urenhederne og den olieret tilsand.

Kendetegn: En visuel grovere stuktur i form at synlige porrer, en olieret blankhed som opstår i løbet af dagen, urenheder i form af bumser og hudorme.

Produkter vi kan anbefale til dig: Nourishing Face oil 15 ml. Nourishing Face Cleanser Oil, Nourishing Face Oil Chamomille 30 ml, Argan Multi Oil og Ghassoul.

Kombineret hud:
Her kan det opleves udforende at finde den korrekte pleje da hudens behov er forskellige i ansigtet. Her er både brug for afbalancerende pleje og masser af fugt. Men det behøver ikke være så kompliceret. For her vil den præbiotiske hudpleje hjælpe med at balancere og nære huden på sundeste vis.

Kendetegn: Huden er både tør og fedtet. I T-zonen som kendetegnes ved pande, næse og hage bliver olieret, hvorimod kinderne fremstår tørre.  

Produkter vi kan anbefale til dig: Nourishing Face Oil 15 ml. Nourishing Face Cleanser Oil, Gentle Face Cleanser mask, Repair Microbiome Day, Argan Multi Oil og Baobab Face Oil.

 

 

 

 

KURV

Din kurv er tom