NOMINERET ÅRETS DANSKE
PRODUKT & CARE AND PROTECT DANISH BEAUTY AWARDS 2024

Er du interesseret i Skøns produkter?

Bliv forhandler

Hvis du brænder for at sælge naturlige produkter og har en forretning eller klinik med et bæredygtigt værdisæt, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere om hvad det kræver at forhandle Skøn Skincare.

Som forhandler af Skøn kommer du til at spille en vigtig rolle mht. at skabe grønne lokale arbejdspladser i Danmark. Vi har på utraditionel måde valgt selv at skabe vores egen lokale produktion. Derfor bliver du en nøgleperson i et paradigmeskifte i måden hvorpå vi producerer og sælger skønhedsprodukter. De produkter fra Skøn Skincare der kommer på hylderne i din forretning, vil være produkter hvor grøn produktion og socialt ansvar er en selvfølge.

Skriv til os her
info@skonskincare.com

Spa & Klinik

For skønhedsklinikker og spa

Skøn Skincare sælges også til udvalgte skønhedsklinikker og spa. Som forhandler er du mere end blot vores kunde. Vi er sammen om missionen – at tilbyde effektive, bæredygtige behandlinger med skønhedsprodukter der er ansvarligt produceret.

Vi hjælper gerne med at udvikle og komme med idéer til dine behandlinger, så de passer til dine faciliteter. Vi ser det som et fælleskab og gør hvad vi kan for at skubbe trafik og opmærksomhed i din retning.

Skriv til os her
info@skonskincare.com

Skønhedstips & Inspiration

KURV

Din kurv er tom