"We connect you with nature"

SKØN SKINCARE

Økologiske ingredienser

Ecocert & Soil Association

Håndlavet luksus

Frisk og håndlavet nydelse

Ingen fyldstoffer

Ingen volumengivende ingredienser

“90 % af alle vores produkter er vandfri og indeholder ingen volumengivende ingredienser. På den måde kan vi gøre produkterne ekstremt rige og koncentrerede og derved undgå tvivlsomme og unødvendige ingredienser"

LUKSUS TIL DIN HUD

Naturlige råvarer

Vi bruger kun de bedste råvarer og olier spækket med naturlige næringstoffer, antioxidanter, vitaminer og omegaer. Vores største mission er at udvikle hudpleje der understøtter hudens eget mikrobiome. Produkter som ikke forstyrrer men i stedet genopbygger og styrker huden. Vi har valgt olier som nemt absorberes og som giver en behagelig luksus følelse på huden. Vores mål er at din hud skal føles blød, afbalanceret og se glødende smuk ud.

FRA PRODUKT TIL FORBRUGER

Sund værdikæde

Når vi udvikler vores produkter, vælger vi kun ingredienser, der opfylder alle de krav, som certificeringsordningerne Ecocert, USDA og The Soil Association stiller. Det giver sikkerhed for, at hele råvarens rejse - fra dyrkning til slutprodukt håndteres på en anstændig og omsorgsfuld måde både med hensyn til mennesker og planeten.

Transparens & ærlighed

Alle vores råvarer købes gennem Danske og Europæiske leverandører. Vi bruger primært ingredienser med Ecocert natural og Cosmos organic certificeringer, da det er en garanti for at dyrkningsmetoden er forgået ansvarligt. Alle vores produkter produceres i Danmark både fra egen produktion og fra andre dygtige samarbejdspartnere i Danmark. Vi laver selv vores opskrifter i samarbejde med dygtige farmaceuter og biokemikere. Da vi selv ejer vores recepter vil vi være i stand til hurtigt at ændre disse opskrifter i takt med ny viden indenfor miljørigtig og ansvarlig hudpleje. Vores målsætning er hele tiden at være på forkant med udviklingen og derved optimere indholdet i produkterne.

MENNESKER OG MILJØ

Holistisk tilgang

For Skøn Skincare er wellness en overordnet beretning om nydelse, effekt og ansvar. Derfor arbejder vi med en helhedsorienteret tilgang til alle vores processer, også dem der er knyttet til selve fremstillingen af kosmetikken. Derfor bliver vores valg af råvarer og de mennesker, der arbejder med Skøn, det vigtigste og udgør kernen i alle vores handlinger og værdier.

SOCIALT ANSVAR

Bæredygtig bundlinie

Hos Skøn arbejder vi med to bundlinjer. Den ene er profit, så vi er i stand til at udvikle os og vokse, og den anden bundlinje handler om social ansvarlighed. At tage hensyn til miljøet er et must, men også at tænke på mennesker og lokalmiljø. Vi har et socialt fokus på mennesker, der ikke nødvendigvis passer ind på det sædvanlige arbejdsmarked, og vi er en arbejdsplads med fokus på mangfoldighed.

KURV

Din kurv er tom