NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

Persondatapolitik

Vi prioriterer din datasikkerhed højt. Derfor behandler vi altid de oplysninger du giver os med fortrolighed og sikkerhed. Når du besøger skonskincare.com, indsamler vi en række oplysninger om dig og hvordan du bruger vores website. Vi bruger oplysningerne til at forbedre din oplevelse og analysere på antal af besøgende og hvilke sider og funktioner der bliver brugt. Vi kan også bruge informationerne til at målrette vores kommunikation til bestemt geografiske lokationer. Dine personoplysninger bliver kun brugt til markedsføring såfremt du forinden har givet dit samtykke. 

Du kan til enhver tid gøre indsigelse imod brug af dine data ved at kontakte kundeservice på info@skonskincare.com.

Vi indsamler data når du aktivt indtaster oplysninger på siden. Det kan være når du køber produkter, tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer og lign. Oplysningerne kan omfatte dit navn, e-mailadresse, din adresse, telefonnummer og andre oplysninger som er nødvendige for at vi kan gennemføre din ordre. Ingen af disse oplysninger udleveres til tredje part på nær de nødvendige partnere der har brug for oplysningerne til at udføre det tilsigtede behandlingsformål.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev giver du samtykke til at vi må indsamle og behandle dine personoplysninger med det formål, at sende dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet gennem linket i bunden af nyhedsbrevet. 

 

KURV

Din kurv er tom