NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

Få Boostet Fugtniveauet i Vintermånederne Med Vores Fugt Boost Behandling!

Vinteren er en sæson, der ofte føles frisk og ren, men samtidig kan denne årstid også gøre det svært at bevare en god fugtbalance i huden. Det er derfor vigtigt at sørge for, at man får den nødvendige pleje og næring til huden - noget som Skøn Skincare kan hjælpe med. I dette blogindlæg vil vi se på forskellige måder, hvorpå man kan holde huden hydreret og sund om vinteren. Vi vil også gennemgå Skøns produkter og give tips til, hvordan man kan give sin hud et næringsboost med en total Fugt Boost Behandling. Så hop om bord og læs med, og få det bedste ud af din vinter-skønhedskur! 

Få Boostet Fugtniveauet i Vintermånederne!
Vinteren er en tid, hvor kulden og tørheden kan have en stor indvirkning på hudens fugtbalance. Det er derfor vigtigt at give huden den nødvendige pleje og næring for at holde den sund og hydreret. Hvis du ønsker at give din hud et næringsboost, kan du med fordel prøve vores Fugt Boost Behandling. Denne behandling er skræddersyet til vintermånederne og giver din hud den ekstra fugt og næring, den har brug for. 

God Fugtbalance! 
Fugt er vigtig for at holde huden sund og hydreret, især om vinteren. Derfor er det afgørende, at man finder måder til at opretholde en god fugtbalance i huden. Her er nogle tips til, hvordan du kan sikre, at din hud er hydreret og sund, selv i de kolde vintermåneder:

1. Brug en fugtighedscreme. Det er vigtigt at anvende en fugtighedscreme på huden hver dag for at holde den hydreret.

2. Undgå varm luft. Mens det er dejligt at varme sig selv ved at sidde foran et ildsted eller varmeapparat, men minimer gerne da det føre til endnu mere tør hud. 

3. Undgå overdreven badning. Det er vigtigt ikke at bruge for varmt vand, når man tager bad, eller renser huden da det kan tage fugt fra huden.

4. Drik nok vand. Det er vigtigt at holde sig hydreret indefra, så husk at drikke nok vand hver dag for at holde huden sund og hydreret.

5. Spis sundt. En sund kost er også vigtig for at holde huden hydreret og sund. Spis fødevarer, der er rige på antioxidanter, omega-3-fedtsyrer og andre næringsstoffer, som kan hjælpe med at holde huden hydreret og sund. 

Sørg for at bruge milde produkter for at undgå overdreven udtørring. 

Fugt Boost Behandling!
Giv din hud et næringsboost med en total Fugt Boost Behandling
Vi har sammensat en total Fugt Boost Behandling med vores produkter. En helt igennem afbalanceret hjemme treatment, til give din hud et næringsboost.

Behandlingen er skræddersyet til vintermånederne, Den indeholder produkter som fugtighedscreme, næringsrige olier, masker og andre produkter, der tilfører huden den fugt og næring, den har brug for, for at holde den hydreret og sund. Prøv vores Skøn Fugt Boost Behandling og giv og giv dig selv en skøn stund med optimerende plejeboost.     

1. Start med at rense huden med Nourishing Face Cleanser og masser rundt i cirkulære bevægelser.  ind. Skyl af med lunken vand og tør forsigtig af med en vaskeklud.

2. Poler huden med Crystal Peeling cirkulære bevægelser i 2-3 min. Skyl af med lunkent vand.

3. Påfør Gentle Face Cleanser Mask. Lad den sidde i 5-10 min.

4. Dup Restoring Face Serum i hele ansigtet.

5.  Kom herefter Repair Night Creme i hele ansigtet.

6. Som afslutning kommes Baobab Face Oil i hele ansigtet.   

7. Sov godt ;)


Afslutningsvis er det vigtigt at være opmærksom på de ændringer, vinteren bringer, og hvordan disse ændringer kan påvirke din hud og din hudplejerutine. Derfor er det også godt at kigge på de produkter du bruger i vintermånederne kontra dem du bruge rom sommeren. Hudens behov ændre sig alt efter årstiden.

KURV

Din kurv er tom