NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

Kropsolie? Hvilken én skal du vælge! Når du skal vælge den bedste kropsolie til din hud?

At finde det helt rigtige produkt som passer til netop din hud kan være en udfordring men vi har her lavet en overskuelig oversigt med vores serum og kropsolier.

Opdag den naturlige velvære med aromaolier!
To hverdagshelte komponeret ud af en base af delikate og absorberende olier står klar til at transformere din morgenrutine. Udsøgte produkter der enten kan bruges alene eller sammen med din bodylotion. Med Happy og Energizing Body-kropsolier får du alle de næringsstoffer du har brug for og en glat behagelig og velplejet hud.
Det der adskiller Happy fra Energizing-kropsolien er kompositionen og duftnoterne. Happy Body Oil skaber en orientalsk og blomstret stemning takket være noter af ylang-ylang og citrus mens Energizing Body Oil giver en frisk og opløftende.

Få en strålende glødende hud med Restoring Body Serum med WAKAME-algeekstrakt!
Restoring Body Serum med WAKAME algeekstrakt er en aktiv der hjælper med at optimere hudens fugtniveau og giver en behagelig og plejende kropsolie efter badet der føles rar på huden uden at klistre. Denne serum arbejder mere aktivt med din anti-age pleje da WAKAME-algeekstrakt optimerer hudens fugtniveau virker boostende og hjælper med at minimere små linjer.

Nærende Kropsolie - Den perfekte Løsning til Overgangsperioder!
Nourishing Body Serum Oil – Kamille er en præbiotisk kropsolie der anbefales til overgangs-hud. Altså de perioder hvor du går fra det ene til det andet som ændrer ved din hud. Tager på taber dig går i overgangsalderen flytter til et nyt klima. Den anbefales til alle de perioder hvor huden trænger til ro og balance. Kropsserummet indeholder planteekstrakter med dokumenteret effekt der virker afbalancerende og skaber balance for huden. Den er delikat og silkeblød og dufter svagt af kamille.

KURV

Din kurv er tom