NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

Føl dig skøn og parfumefri - En guide til dig som ønsker produkter uden tilsat duft

Velkommen til vores blogindlæg om parfumefrie produkter! Vi skal se nærmere på vores udvalg af luksuriøse og naturligt fremstillede produkter, der er helt uden parfume, og derfor er det det perfekte valg for dig med sart hud. Gennem dette blogindlæg vil vi guide dig igennem vores sortiment af produkter og give dig et overblik over, hvordan du kan opnå en vidunderlig spa-oplevelse helt uden tilsat duft. Vi vil inspirere dig til, at du kan få det optimale luksus – bare uden duft. Så lad os komme i gang!

Har du brug for intens pleje og næring til huden? Så er vores Repair Microbiome-produkter det helt ideelle. Vores dag- og natcreme er sammensat af ingredienser, der fugter, beskytter og stimulerer huden. Desuden opretholder produkterne balance i hudens mikrobiom, mens aktiverne forøger hudens modstandskraft. Alt med det formål at bevare hudens overflade optimal, velfugtet og plejet.

Få en strålende glød med Skøn Skincares Crystal Face og Body Peelinger! Det kan være en god ide at komplementere disse produkter med vores Crystal Face og Body Peelinger, som polerer og fornyer huden. En helt unik kombination af fine, afrundede quarzcrystaller og effektive ingredienser, giver peelingerne en ekstraordinær indsats til at forny huden. Så, hvis du er på udkig efter glødende og fin hud, er begge disse peelinger uden tilsat duft!

- Crystal Face Peeling - fantastiske kvartskrystaller gør huden pæn og frisk igen.

- Crystal Body Peeling - magiske kvartskrystaller og abrikoskerner får huden til at skinne og se ny ud.

Opdag magien i en luksuriøs ansigtsolie eller serum - Smuk og Strålende Hud!

- Kraftfuld ansigtsolie fra Baobab – En nærende og blødgørende behandling, der passer til alle hudtyper.

- Argan Multi Oil – En udsøgt og hurtigoptagende olie, der også er velegnet til hud med skæg.

- Silky Smooth Face Oil – Den reducerer porer og fremmer en glat hudtekstur. Perfekt til kombinerede hudtyper.

- Triple Booster Serum – Et rigt koncentrat af antioxidanter og vitaminer C, E og F samt solbærkerneolie. Ideel til dem, der ønsker et vitamin-kick af glød og vitalitet. C-vitamin mindsker pigmentpletter.

 

KURV

Din kurv er tom