NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

Crystal Peeling – Få en sund og glødende hud!

Crystal Peeling er et effektivt værktøj, som forbedrer hudens udseende og tekstur. Ved regelmæssig anvendelse kan du opnå mange fordele. Det hjælper med at øge cellen fornyelsen, så huden føles glattere og er mere fast. Desuden reduceres visuelt de små linjer i ansigtet.

Derudover optimere det optagelsen af dine følgende plejeprodukter. Så hvis du leder efter en måde at få en sund og glødende hud på, er Crystal Peeling det helt rette valg!

Hvad er Crystal Peeling?

Crystal Peeling er et unikt peeling sæt baseret på kvartskrystaller, der effektivt fjerner de døde hudceller på ansigtet og kroppen, uden at udtørre huden. Disse små afrundede krystaller polerer huden, så den efterlades glat og blød.

Ved regelmæssig brug af Crystal Peeling, vil du bemærke en forbedring af hudens udseende. Din hud vil derudover modtage dine efterfølgende plejeprodukter langt mere optimalt efterfølgende.

Tips til at få mest mulig ud af din Crystal Peeling.

Maksimer dit resultat ved at følge disse tips:

• For at opnå det optimale resultat bør Crystal Peeling bruges maksimum 1-2 gange om ugen. Personer med følsom hud bør nøjes med hver anden uge.

• Før brug skal huden være ren eller ansigtet skal være afrenset.

• Anvend produktet med cirkulære bevægelser, uden at rykke på huden. Peel i 2 min. og skyld af i lunkent vand.

• Efterfølgende skal du anvende en god fugtighedscreme for at holde din hud hydreret og fugtig.

Ved at følge disse tips skal du ikke tvivle på at opnå en sund og glødende hud. Tag en luksus stund med Crystal Peeling og nyd resultatet!

KURV

Din kurv er tom