NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

Natcreme, Fordele - Find ud af hvorfor!

Lær hvordan natcreme kan hjælpe med at holde din hud sund og smuk og hvordan den er forskellig fra din dagcreme. Find ud af hvad peptider gør for huden i en natcreme og hvad Fensebiome Peptide kan gøre for skønhedspleje.

Magien ved en natcreme

Natcreme er en af ​​de mest populære hudplejeprodukter til en sund og smuk hud.  De er designet til at give næring og fugt til huden, mens du sover. Når du bruger natcreme, får du fordelene ved at forhindre tørhed og irritation, samtidig med at du styrker hudens struktur. Derudover kan natcremen hjælpe med at reducere forekomsten af ​​rynker og lindre fine linjer. Ved at bruge natcreme regelmæssigt kan du se en forbedring i hudens tekstur og udseende. Vi optager ganske enkelt bedre de aktive nærigstoffer når vi sover.  

Er du i tvivl om, hvad forskellen er mellem dag- og natcreme?

Det skal vi se nærmere på. Dagcreme har en lettere konsistens end natcreme, fordi vores hud nemmere optager næring, når vi sover. Natcreme indeholder et højere niveau af aktive ingredienser, som giver ekstra fugtighed og styrke af de næringsstoffer, som hjælper os med at genopbygge huden. Dagcreme har som primær funktion at beskytte huden dagen igennem mod udefra kommende faktorer. Dagcreme er ofte en letvægtsformel, som ikke føles fedtet på huden. Dette skyldes, at dagcreme ofte er tyndere end natcreme, så den let kan trænge igennem vores hud.

Har du nogensinde spekuleret på, hvad peptider gør for huden i en natcreme? 

Peptider spiller en essentiel rolle i at holde huden sund og smuk. Disse molekyler er bygget op af aminosyrer, hvilket gør dem til det perfekte værktøj for at fremskynde helingsprocesser og forbedre hudens overflade. Peptider skaber en usynligt, men stærk barriere på huden ved at holde på fugt og tillader stadig luft at komme ind. Derudover hjælper peptiderne med at stimulere kollagenproduktionen i huden, hvilket øger elasticiteten og styrken. Dette resulterer i en glattere og mere vital hud. I Skøn Skincare møder du peptider i begges vores Reppair Microbiome dag-og natcreme. De indeholder Fensebiome™-peptid som er utrolig kraftfuldt aktiv til den morderne hud.. De er stærke antioxidanter, der hjælper med at forbedre hudens tekstur og udseende. De fremmer elasticitet og struktur, samt øger hudens evne til at holde på fugten og styrke hudens naturlige beskyttelseslag.

Få Optimal Effekt Med Peptider!

Peptider spiller en essentiel rolle i at holde huden sund og smuk. Disse molekyler er bygget op af aminosyrer, hvilket gør dem til det perfekte værktøj for at fremskynde helingsprocesser og forbedre hudens overflade. Peptider skaber en usynligt, men stærk barriere på huden ved at holde på fugten.  Derudover hjælper peptiderne med at stimulere kollagenproduktionen i huden, hvilket øger elasticiteten og styrken. Dette resulterer i en glattere og mere vital hud. I Skøn Skincare møder du peptider i begges vores Reppair Microbiome dag-og natcreme. De indeholder Fensebiome™-peptid,  som fremmer elasticitet og struktur, samt øger hudens evne til at holde på fugten samt virker styrkende på hudens naturlige beskyttelseslag.

"Få Den Bedste Natpleje: Brug Serum Sammen Med Natcreme!"

Det er meget effektivt at anvende et serum under sin natcreme. Et serum hjælper dig med målrettet at pleje i forhold til hvad hudens udforinger.Ekstra fugt, næringsstoffer og beskyttelse giver huden det ekstra boost, som den har brug for - for at se glødende og frisk ud. Ved at tilføje et serum under din natcreme kan du sikre dig, at du får mest muligt ud af din natcreme og derved opretholde et sundt og strålende udseende.

KURV

Din kurv er tom