NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

Få beskyttelse + en silkeblød og hud med Multibalm - alt i én løsning til hele familien!

Der er ikke noget bedre end at føle sig velplejet og velplejet. Derfor er det så vigtigt at passe på sig selv og sikre, at huden får de nødvendige næringsstoffer, den har brug for. Især hvis man har sart, tør og ru hud, skal man give den ekstra beskyttelse. Det er her, Multibalm kommer ind i billedet – den lægger sig som en tynd film over huden og opretholder den beskyttende barriere, som en sart hud kan have svært ved at opretholde selv. Plus den hjælper med at holde på fugten.

Den ultimative alt-i-en løsning til hele familien.
Hvis du leder efter en alt-i-en løsning til dine hudproblemer, så er Multibalm svaret! Denne alsidige salve er perfekt til hænder, ansigt, fødder og negle og er særligt velegnet til dig, der har sart og tør hud. Og det bedste af det hele er, at den kan bruges af hele familien. Uanset om du er på udkig efter en løsning til dine hudproblemer eller blot har brug for en alt-i-en løsning til din hudpleje, kan Multibalm hjælpe dig. Og hvis du har en lille baby derhjemme, kan du være helt tryg, da produktet er 100% vegansk og helt fri for unødvendige kemikalier og duftstoffer.

En vandfri, bæredygtig og nærende formel!
Multibalm er en unik formel, der ikke indeholder vand men er baseret på en blanding af nærende olier og bærvoks. Den indeholder en skøn blanding af næringsstoffer samt en kombination af vegetabilsk carnauba og bærvoks fra frugterne på den japanske sumac busk. Det betyder, at den dannes en beskyttende barriere på din hud, mens den samtidig fugter og nærer.

Nær og plej din tørre hud med Multibalm!
Multibalm er fantastisk til alle med tør og sart hud. Det er det perfekte produkt til at lindre og nære de ru og tørre områder, og hjælper den sårbare hud, som har brug for lidt ekstra kærlighed. Den styrker huden og efterlader den mere komfortabel. Kort sagt, det er en alt-i-en-løsning, som du kan stole på. Og, så er den helt naturlig, ægte naturlig hudpleje!

KURV

Din kurv er tom