NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

Serummet Triple Booster - Vinder af Årets Danske Produkt ved Danish Beauty Award 2023

Vi er stolte af at kunne præsentere vores seneste tilføjelse til vores sortiment, nemlig Triple Booster Serum, der er specielt designet til at forbedre din hudplejerutine. Vi er ekstra begejstrede, fordi dette serum er blevet tildelt den prestigefyldte pris som Årets Danske Produkt ved Danish Beauty Award!

Serummet har en unik formel, der indeholder en meget stabil form af C-vitamin, som er mere holdbar end den traditionelle vandopløselige form. Dette betyder, at serummet er mere effektivt i at forbedre din hud, da det ikke hurtigt oxiderer. Derudover har det en vidunderlig behagelig og luksuriøs fornemmelse på huden, som du vil elske. Vi er stolte af at have skabt et produkt, der er blevet anerkendt for sin effektive virkning og resultater.

Triple Booster serum - fyldt med C-vitamin for en strålende hud!
Ønsker du en aktiv serum med C-vitamin, der giver dig en vidunderlig følelse af luksus? Hvis ja, så har vi en overraskelse til dig, vores Triple Booster serum er specielt designet til at give dig en mere jævn hudtone og strålende hud.

Hvordan virker Triple Booster serum?
Denne serum er unik, fordi den indeholder flere aktive ingredienser. Vores Triple Booster Serum er mere end bare en almindelig serum - det er en kraftfuld anti-aging serum, der indeholder C-vitamin, E og F-vitamin samt den deliate og vidunderlige solbærkerneolie. Denne tre-dobbelt vitamin serum virker mod aldring og hjælper med cellefornyelsen, stimulerer kollagenproduktionen og reducerer synligheden af pigmentering og solskader.

Glødende hud hele året rundt med vores stabile C-vitamin serum!
Vores serum er baseret på Ascorbyl Tetraisopalmitate, som er en mere stabil og olieopløselig version af C-vitamin. Dette gør vores serum effektiv og giver dermed langvarige resultater. Olien absorberes og omdannes til C-vitamin, hvilket gør serummet stabilt og med varige resultater. Disse ingredienser arbejder sammen for at give din hud en smuk glød. C-vitamin oplyser og udjævner, F-vitamin har en blødgørende effekt, og E-vitamin er kendt for sine nærende egenskaber, der hjælper med at genopbygge hudcellerne.

Fordele ved Triple Booster serum.
Serummet giver din hud en ungdommelig glød og hjælper med at reducerer fine linjer. Det fugter din hud og giver den en sund glød. Det hjælper også med at forbedre hudens elasticitet og fasthed.

Anvendelse i en hudplejerutine:
Du kan bruge Triple Booster serum som en del af din daglige hudplejerutine. Påfør serummet efter at have renset dit ansigt og før din dag- eller natcreme. Du kan også bruge vores andre skønhedsprodukter sammen med serummet for at opnå en komplet hudplejeserie.

Få mere glød, vitalitet og en jævn hudtone!
Triple Booster-serummet er uden tvivl et af de bedste på markedet - hvis vi selv skal sige det! Det er fyldt med C-vitamin og booster glød, vitalitet og en jævn hudtone. Så hvis du ønsker en mere ensartet og strålende hudtone, samtidig med at du bekæmper tegn på aldring, så er Triple Booster-serummet det helt rette valg – et unikt og effektivt produkt til en naturlig hudpleje!

KURV

Din kurv er tom