NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

Skønhed starter med naturlig hudpleje - Opnå en sund og strålende hud på den skønne måde

Naturlige og grønne produkter er blevet mere og mere efterspurgt i de senere år – og det er ikke uden grund. Vi kan alle ønske os en sundere, bedre og mere ansvarlig hudpleje, og det er det, vi får, når vi vælger de naturlige produkter. Det er kun godt for os og miljøet. Vi ser en stigende tendens af folk, der vælger produkter, der er fri for skadelige kemikalier og produceret under ansvarlige forhold.

Undgå de kedelige kemikalier!
Som forbrugere er det vigtigt, at vi tager ansvar for vores eget helbred ved at undgå skadelige kemikalier i vores hudplejeprodukter. Parabener, sulfater og phthalater er blandt de kemikalier, som vi skal være opmærksomme på. Disse kemikalier kan have alvorlige konsekvenser for vores helbred, herunder irritation, allergiske reaktioner og hormonforstyrrelser. Derfor er det vigtigt at læse ingredienslisten nøje og vælge produkter, der er fri for disse skadelige stoffer.


Få en sund, strålende hud uden at gå på kompromis!
Heldigvis er der et stigende udbud af ansvarlig hudpleje i Danmark, og det giver os alle et større udvalg af naturlige hudplejeprodukter at vælge imellem. Det betyder, at vi kan være kræsne og kræve det bedste af de produkter vi bruger når det kommer til naturlig hudpleje. Det er dejligt at vide, at vi kan få produkter af høj kvalitet, der ikke skader os eller omgivelserne. Der er ingen grund til at kompromittere vores helbred, når det kommer til hudpleje, og det er netop det, disse naturlige produkter giver os muligheden for. Så lad os alle sammen give miljøet og vores helbred en hånd og gå efter de naturlige hudplejeprodukter – de vil passe godt på os både nu og i fremtiden.

Mina Ingerslevs hemmelighed til perfekt hud med Skøn Skincare - En naturlig hudplejeserie, der er både aktiv, effektiv og lækkert at bruge!
Founder af Skøn Skincare, Mina Ingerslev, har haft en livslang kærlighed til naturens egne sunde og kraftfulde ingredienser. Det var derfor også en naturlig forlængelse af et langt arbejdsliv med hudpleje og makeup, samt produktudvikling, at Mina Ingerslev valgte at udviklenaturlig hudpleje produkter bestående af flere forskellige produkter. Mina Ingerslev udtaler: "For mig har det været afgørende at udvikle en naturlig hudplejeserie, der er både aktiv og effektiv, og som samtidig føles lækkert og delikat at bruge, og som selvfølgelig er baseret på naturlige ingredienser. Men det er også vigtigt at være opmærksom på, at selvom noget er naturligt, betyder det ikke nødvendigvis, at det ikke kan forårsage allergi. Naturlige ingredienser kan også give allergiske reaktioner. Derfor er naturlig hudpleje ligeså kompleks i forbindelse med udvikling af opskrifter. Det kræver viden og det kræver at træffe de rigtige valg i forhold til valg af råvarer og sammensætningen af dem.


Produkter med eller uden duft hos Skøn Skincare.
Derfor finder du produkter som er komponeret korrekt og produkter uden og med duft hos Skøn Skincare. Allergikere kan ikke tåle dufte, uanset om de er naturlige eller ej. Dette er grunden til, at vi har produkter med og uden duft. Så personer med sart hud kan stadig nyde produkter af høj kvalitet uden duft, mens personer, der elsker dufte og en ægte spa-stemning, kan få produkter med vidunderlige dufte. Forsiden af alle produkter uden duft er mærket 'Unscented', så man nemt kan se, hvilke produkter man skal vælge for at undgå duft. Som Mina Ingerslev siger, er Skøn Skincare et spa-brand, der skaber den autentiske spa-stemning. Jeg elsker selv dufte i min daglige hudpleje. Når jeg bruger Restoring Anti Age serum under min natcreme, får jeg ikke for meget duft på min hud på én gang end hvis der også var duft i min natcreme og øjencreme. Men jeg nyder til gengæld en dejlig, delikat spa-duft som løfter mig mentalt når jeg bruger de serummer og kropsolier hvor der er duft i.

KURV

Din kurv er tom