NOMINERET ÅRETS DANSKE
PRODUKT & CARE AND PROTECT DANISH BEAUTY AWARDS 2024

Opdag de magiske fordele ved Gua Sha i metal - Få glødende hud!

 Gua Sha er et af de redskaber til massage, der har taget verden med storm. Denne gamle kinesiske massage teknik har været brugt i århundreder til at lindre smerte og fremme helbredelse, men nu anvendes den også som en naturlig del af en  skønhedsbehandling. 

Historien om Gua Sha.
Gua Sha har en lang historie, der strækker sig mere end 2000 år tilbage. Denne teknik blev oprindeligt brugt til at behandle forskellige sygdomme. I den traditionelle kinesiske medicin menes det, at teknikken hjælper med at balancere strømmen af Qi, eller livskraftenergi, i hele kroppen. Gua Sha er et værktøj, typisk lavet af materialer som f.eks. jade, rosenkvarts eller metal. Det bruges til at skrabe huden nedad langs musklerne og meridianerne i ansigtet eller kroppen. Begrebet "Gua Sha" oversættes groft til "skrabning af sand", som henviser til bevægelsen, der bruges under massagen.

Effekten af Gua Sha!
Gua Sha har en række potentielle skønhedsmæssige fordele. Ved at stimulere blodcirkulationen og virke lymfedrænagerende kan Gua Sha massagen reducere puffiness og inflammation og dermed give en mere strålende teint. Med andre ord Gua Sha kan være den perfekte tilføjelse til din skønhedsrutine hvis du ønsker at opnå en sund og strålende hud.                                                                                                                   

Hvordan kan du bruge Gua Sha selv derhjemme?
Gua Sha er en fantastisk måde at få glødende hud på. For at bruge Gua Sha korrekt skal du først have et kvalitetsværktøj, der er specielt designet til dette formål. Skøn Skincare tilbyder et Gua Sha i metal, der er perfekt til at bruge derhjemme. Når du har dette værktøj, skal du sørge for at forberede din hud til proceduren. Dette kan gøres ved at bruge en mild ansigtsrens og et økologisk serum for at fugte og berolige huden. Når du er klar, skal du begynde at massere huden. Påfør et par dråber olie på dit ansigt og hals, og brug derefter Gua Sha-værktøjet til at skrabe langs konturerne af dit ansigt, mens du påfører let tryk og arbejder i en opadgående bevægelse. Fokuser på områder, der er særligt spændte eller tilstoppede, såsom kæbelinjen eller panden.


Få glødende hud og øget produktoptagelse!
Gua Sha er den nye skønhedsbehandling, der har taget verden med storm, og det er ikke svært at forstå, hvorfor. Denne naturlige, holistiske behandlingsmulighed kan hjælpe med at forbedre hudens produktoptagelse, dræne væske og fremme i det hele taget hudens glød.

Hvorfor Skøn Skincare har valgt en Gua Sha-metal.
Skøn Skincare har valgt en Gua Sha i metal på grund af dens mange fordele. Metallet er både varme- og kuldeledende, hvilket gør det meget alsidigt. Når Gua Sha'en er kold, kan den bruges om morgenen til at dræne væske og hævelser omkring øjnene. Hvis du i stedet skyller den i varmt vand, kan den bruges til at lindre ømme muskler og spændinger i nakken. Derudover er metallet nemt at holde rent, fordi overfladen er glat og let at tørre af. Gua Sha massage er i det hele taget den perfekte tilføjelse til din skønhedsrutine. Tjek vores Gua Sha massage guide hvis du er i tvivl om hvordan du kan bruge den. 

KURV

Din kurv er tom