NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

En skøn Gua Sha ansigtsmassage

Ansigtsmassage kan ikke blot bruge gløden tilbage, men kan også godt virke løftende på ansigtsmusklerne og give huden og muskulaturen er et smukt løft. Derudover får du produkterne dybere ind i huden, så du drager mere nytte af de aktive ingredienser.  Derfor har vi lavet en ansigtsmassage som skal tjene til inspiration og en ægte wellnesstund.

Produkter: Renseprodukt, Ansigtsolie og Gua Sha,

Note: Massageretningen er opad, og inden du afslutter kan du køre Gua Shaen ned langs siden af ansigtet mod lymferne ved armhulen og derved hjælpe med at få transporteret affaldsstofferne væk. 

 1. Star med at rense huden i ansigtet og på decolleté.
 2. Sørg for at sidde godt, varmt og behageligt.
 3. Kom herefter 5-7 dråber ansigtsolie i hånden. Opvarm olien i hænderne og fordel det i ansigtet og på decollté.
 4. Luk øjnene og træk vejret helt ned i maven tre gange.
 5. Placer Gua Shaen på midten lige over brystet og kør den buede del af Gua Shaen ud til skuldrene 3 gange. Først venstre og så mod højre.
 6. Tag den lille korte side af Gua shaen med de to små buer og kør fra skulder og op mod nakken på begge sider. Min. 3 gange.
 7. Kør samme side langs kæben på begge sider. Gentag denne bevægelse så mange gange du vil, indtil kæben føles afslappet.
 8. Kør herefter den omvendte buede side af Gua Shaen i strygninger fra midten af hagen og opad lags kinderne til tendingen 3 gange.
 9. Placer Gua Shaen langs næsen og kør den i en let bue under kindbenet og ud mod øret.
 10. Kør Gua Shaen blidt i halve cirkler omkring øjet. Først med den omvendte buende del under øjet fra øjenkrogen og ud, så du både rammer kind og øjnområdet. Efterfølgende langs brynet med den lille dobbeltbuende side som køres hen langs brynet og ud mod tendingen. Gentag dette 3 gange.
 11. Placer den dobbeltbuede side af Gua Shaen ved starten af næsen og kør op ad panden mod hårgrænsen.
 12. Brug den buede side og kør op fra brynet mod hårgrænsen på begge sider.
 13. Kør herefter på begge sider den buede del fra midten af panden og ud til tendingen og ned lang siden af ansigtet mod halsen og afslut ved armhulen. Gør dette på begge sider.
 14. Skyl Gua Sha og brug den i nakken og masser fra nakken og ned til starten af ryggen. Gentag så mange gange du vil. Dette tag virker ekstra god hvis du har tendens til spændinger og hovedpine. 
 15. Lad ansigtsolien blive, så den kan pleje din hud resten af dagen.

KURV

Din kurv er tom