NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

SKØN SKINCARE ER HÅNDLAVET NATURLIG HUDPLEJE TIL KROP, HÅR OG ANSIGT. VI TROR PÅ AT SUND HUD ER ET RESULTAT AF ET SAMLET REGNSKAB AF NATURLIGE OG NÆRENDE INGREDIENSER, NYDELSE OG EFFEKT. HUDPLEJE SKAL VÆRE SUNDT BÅDE UDENPÅ OG INDENI.

ALLE PRODUKTER FRA SKØN SKINCARE ER BASERET PÅ FRISKE, RÅ OG KOLDPRESSEDE OLIER OG AKTIVER. VI UDVÆLGER NØJE INGREDIENSERNE UDFRA DE KOSMETISKE RÅVARER MED DET HØJESTE NIVEAU AF ANTIOXIDANTER, VITAMINER OG MINERALER.

100% VEGANSK

NATURLIG HUDPLEJE

Alle vores produkter er produceret under grønne og miljøvenlige forhold og vil altid være ud fra en holistisk tankegang. Alle vores produkter er baseret på naturlige eller økologiske kosmetiske råvarer der er veganske og så rene at de kan spises.

Vi har ingen unødvendige fyldstoffer, kun nærende og naturlige olier og aktiver. Derfor er produkterne som små drøje boullionterninger, hvor du kun skal bruge små portioner adgangen. Fordi vi producerer små optioner ad gangen, er vores produkter altid lækre friske og nylavede. En ren nydelse for en hud som trænger til omsorg og næring.

Learn more

VORES GRUNDLÆGGER

MINA INGERSLEV

Skøn Skincare er grundlagt af Mina Ingerslev der gennem sin mere en 20 år lange karriere indenfor kosmetik og hudpleje - har nået at arbejde som makeup artist på kendte modemagasiner, film og tv, været chef makeup artist for Max Factor og udviklet kosmetikserien Only Cosmetics for Bestseller.

Gennem mange år har Mina studeret og dygtiggjort sig i udvikling af hudplejeprodukter. Med Skøn Skincare udlever Mina sin drøm om at skabe kompromiløs og naturlig hudpleje i højeste kvalitet med de bedste naturlige råvarer. Mina er drevet af at skabe hudpleje produkter der ikke indeholder unødvendige fyldstoffer som f.eks. vand, og bruger kun veganske råvarer naturens egne kilder - dyrket under grønne og miljømæssigt ansvarlige forhold. 

ANSVARLIG HANDLING

WE CARE

Bæredygtighed, ansvarlighed og miljøvenlige processer betyder alt for os, og vi producerer kun produkter baseret på naturlige eller økologiske råvarer. Vi følger altid udviklingen indenfor naturlig hudpleje og vi bestræber os altid på at være informerede og uddannede så vi hele tiden kan optimere både vores produkter og produktionsprocesser, både i forhold til råvarer og indhold, men også for at sikre ansvarlig handling overfor både mennesker og klima.

LÆS MERE HER

KURV

Din kurv er tom