NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

En effektiv detox behandling til hår og hud

Denne behandling er til dig, som har brug for en effektiv rensende behandling. En dybderens som enten hjælper dig med tendens til, at håret fedter alt for hurtigt eller dig med knopper og ru hud på kroppen. 

Produkter: 1 plastisk eller træske og en lille skål, Ghassoul og Restoring Serum Body Oil.

Ved at komme Ghassoulen i hovedbunden i ca. 3-8 min. inden et bad, får du dybderenset hovedbunden, så håret ikke så nemt fedter og klasker den efterfølgende tid. Derudover giver det også et løft til håret som vil føles tykkere og mere fyldigt.

Når du kommer den i hovedbunden så sørg for ikke at få masken ud i selve hårstråene.  Du vasker den ud med shampoo og efterfølgende balsam i hårspidserne.

Sådan gør du:

Måleforhold skefuld 1:6
Kom 1 spiseskefuld Ghassoul med top af Ghassoul og 6 spiseskefulde vand op i en skål og rør det sammen til en homogenmasse. Fordel masken i hovedbunden. Lad den sidde i 3-8 min. Og vask herefter ud i badet.

Tag resten af Ghassoullen og fordel op de områder, hvor huden er ru eller har knopper. Har du tid må Ghassoulen gerne sidde ind til den er størknet. Hvis ikke kan du blot tage med sæbeleren med i bad og vakse kroppen. Den er dybderensende og eksfolierende og huden efterlades ren, peelet og klar.

Som afslutning anbefales vores lækre anti age body oil, Restoring, som foruden dens indhold af algeekstrakt, som øger hudens fugtniveau virker udglattende, blødgørende og fugtgivende på huden.

Resultat: Mega, mega og mega meget blød hud.

God fornøjelse 💚

 

KURV

Din kurv er tom