NYHED COOLING TRANQUILLITY - LEAVE ON FACE MASK NYHED FACE BALM ANTI-AGEING FRI FRAGT VED KØB AF 499 KR.

Hvad menes der egentlig med ordet anti age?

Uanset om man ønsker at se 10 år yngre ud eller blot acceptere aldersrelaterede forandringer, har huden brug for optimal pleje. Alle processer i kroppen foregår i nedsat hastighed, når vi bliver ældre, men lad os fokusere på huden og hvad der sker, når den ældes. 

Hvad sker der med huden?
Forenklet beskrevet forgår alle processer i nedsat tempo. Det gælder selvfølgelig i hele kroppen, men her zoomer vi ind på huden og hvad der egentligt sker, når huden ældes. Når vi er unge ser huden frisk og klar ud, den er spændstig og kan næsten have et lysende skær over sig. Det skyldes, at selve dannelsen af cellerne foregår i konstant tempo. Celler afstødes og nye kommer hurtigt til, så huden ser derfor tiden frisk og klar ud. Med alderen bliver denne konstante celledannelse langsommere. Et konstant dalende niveau af hudceller gør, at det totale antal bliver reduceret, så der med tiden bliver færre celler til at holde på fugten. Derfor bliver huden mere tør og tynd og til tider helt pergamentagtig.

Aldersforandringerne forgår i alle hudens lag.
Bindevævet forbinder i ordets betydning kroppens organer, sener og væv. Dette er i vores yngre år fast og sammenhængende. Men vævet mister ligeledes sin styrke og bliver mindre elastisk og er i sidste ende skyld i den slaphed, som huden får og er det som er årsagen til rynker.

Kan man gøre noget?
Ja, masser. Er du yngre og læser denne tekst, så er det bedste råd, forbyg og beskyt! Det gælder ligeligt valget af hudpleje og makeup som din livstil af fødevare, søvn, alkohol, rygning og sol. Men, denne tekst er ikke en løftet pegefinger, livstil spiller en aktiv rolle i hvordan vi ældes.

Er du der, hvor aldersforandringerne er i gang?
Så er det nu din hudpleje skal være mere målrettet disse udfordringer, som er listet under her:

  • Langsommere processer
  • Tør hud
  • Tynd hud
  • Mangel på glød
  • Mangel på smidighed


Hvordan kan vi så gribe det an?

Langsommere processer:
Her er det den langsommere cellefornyelse kræver en god peeling 1-2 gange om ugen. Men, fordi huden er tyndere og dens forsvar dermed ikke så modstandsdygtig, er det vigtig du kun bruger en peeling med afrundede korn, som eksfoliere uden at ridse. Her har vi udviklet vores Crystal Face Peeling, som kan hjælpe dig med at fjerne den tørre hud og samtidig virke plejende.

En anden og vigtig ting når vi taler langsommere proesser er selve transporten af affaldsstoffer. Måske du kender til hævede øjenområder eller, at huden generelt er mindre glødende. Her er Gua Sha Metal fantastisk. Den bruges ved, at du skraber den hen over huden i opadgående strøg. Den kølende metal er god ved ophobet væske omkring øjet. Den hjælper generalt med at øge blodgennemstrømninge så du hurtigere får transporteret affaldsstofferne væk. Resultatet bliver en glødende hud. Se evt. vores Gua Sha Massageguide.

Tynd og tør hud:
Her er det ekstra vigtigt,  at du bruger en creme med barriereopbyggende aktiver og sunde olier, som kan beskytte huden. For når huden er tynd er barrieren ” beskadiget ” og derfor bliver det centralt i din fortsatte anti age pleje, når det kommer til forebyggelse. Derudover hjælper en barrierer creme  huden, så den bedre kan holde på fugten. Begge vores ansigtscremer er dobbeltbarriere anti age cremer. Repair Microbiome Day og Night.

Mangel på glød og smidighed:
Når der er færre hudceller til at holde på fugten i huden bliver huden hurtigere mat i det yderste hudlag. Derfor er er det vigtig at plejen både hjælper med at holde og øger fugten i huden. Derfor har vi udviklet Restoring Serum Oil, som indeholder en tangekstrakt der virker på samme med som hyaluronsyrer, men bare er udvundet fra tang. Den holder og øger fugten. Den bruges under din natcreme.

Men hudens smidighed er også dalende. Her er et fantastisk redskab Face Yoga, hvor du træner ansigtsmusklerne. Vi har 97 ansigtsmusker, som alle har godt af blive aktiveret og trænet. Ved at de bliver stærke vil det hjælpe på selve fastheden i muskulaturen.

Mangel på smidighed og glød kan hjælpes på vej af ansigtsolier. De ligger længere tid lige under hudens overflade og arbejder sig langsomt ind og optages stille igennem dagen. De hjælper med at optimere hudens glød, booste, men også på selve komforten og smidigheden i huden. Her kan vi varmt anbefale vores Baobab Face Oil, eller Silky Smooth Serum Oil, som duppes ovenpå din dagcreme.

En smuk hud afhænger ikke af alder og rynker, men glød og sundhed

Når vi skal definere hvad en smuk hud er, så er det ubetinget dens glød og sundhed. Det er ikke om vi har rynker eller ej, vi synes faktisk at rynker kan være smukke, særligt når huden stråler. Derfor når vi udvikler anti age pleje, så er det hudens glød, sundhed, komfort og smidighed der er det centrale. Målsætning er, at din hud skal stråle smukt, og produkterne virke beskyttende og genopbyggende, og så skal det selvfølgelig være via naturlige råvarer og ingredienser.

 

 

KURV

Din kurv er tom